Aqua S, Chatswood

The design idea is derived from the colour and swirl of Aqua S’s iconic blue sea salt ice cream. The iconic Aqua S “cloud wall” became the inspiration for the ceiling feature and was used to create a playful and fun ambiance for all ages.
To create a point of difference at the entrance, curve laser cut plywood panels were fixed to ceiling and which brought in layers of curves into the space. 3d clouds and a pendant light globe installation was added to direct customers to the feature cloud wall at the rear of the store. Vertical panels were also created to create a point of difference and visibility through to the iconic ‘cloud’ wall.
The idea was to create an eye catching destination as it was located at the entry to the Hawker Lane stores. One of the main challenges was to interpret the idea of the cloud that was not too literal, hence the idea was simplified with panels with chamfered edges placed at various heights.